Soorten lidmaatschap en contributie

Op dit moment kent de vereniging een wachtlijst voor senioren. Het is wel mogelijk om je in te schrijven voor het daglidmaatschap of als jeugdlid.
 
PVDV kent diverse jaarlidmaatschappen:
 

Dagleden zijn speelgerechtigd op maandag tot en met zondag tot 18:00 uur (feestdagen uitgezonderd). Dagleden kunnen niet deelnemen aan lessen en activiteiten in de avonduren, met uitzondering van de clubkampioenschappen.

Slapende leden zijn niet speelgerechtigd. Deze lidmaatschapsvorm is bedoeld voor zwangere vrouwen en geblesseerde leden (dit moet vóór 1 januari bij de ledenadministratie zijn aangegeven en mag maximaal één jaar 
duren). Slapende leden ontvangen de nieuwsbrief en blijven aangemeld bij de KNLTB. Zij kunnen eventueel halverwege het jaar weer contributie bijbetalen en ontvangen dan hun spelerspas.

PVDV rekent geen inschrijfgeld. 

Het lidmaatschap van PVDV duurt tenminste één jaar en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd, tenzij uiterlijk vòòr 1 december  van het lopende jaar schriftelijk (bij voorkeur per e-mail) wordt opgezegd bij de Ledenadministratie. Vanaf 1 januari is je lidmaatschap verlengd en ben je het volledige contributiebedrag voor dat jaar verschuldigd.

Het lidmaatschap wordt pro rato berekend als je gedurende het jaar lid wordt. 

Inschrijven bij PVDV: klik hier

Kies in de aanmelding het gewenste lidmaatschap [jeugd, senior, etc].
Bij aanmelding van jeugdleden dienen de ouders bij 'opmerkingen' te vermelden dat zij akkoord gaan met de aanmelding.

 

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Wij zijn bereikbaar via ons emailadres.

Tennispark Rijnvliet

Sportpark Rijnvliet 1
3545 EA Utrecht

KVK-nummer

40479155