KNLTB ClubApp

Met de KNLTB ClubApp heb jij al jouw (persoonlijke) tennisinformatie van PVDV op één plek, centraal en altijd bij je! Wil je een baan reserveren? Wil je jouw rating nakijken? Ben je nieuwsgierig naar het wedstrijdprogramma van jouw competitieteam of juist van het team van jouw beste vriend? Ben je op zoek naar een tennismaatje binnen PVDV? Of wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de club? Dat kan met de KNLTB ClubApp!   

Hoe kan ik de ClubApp downloaden en inloggen bij de KNLTB Club App?

Download de KNLTB ClubApp hier voor Apple en hier voor Android.

Nadat je de KNLTB ClubApp hebt gedownload, zoek je onze club op, wij zijn te vinden als SV PVDV. Daarna log je in met je bonsdnummer (die staat vermeld op je ledenpasje) en wachtwoord. De eerste keer dat je inlogt vul je alleen je bonsdnummer in en kies je nieuw wachtwoord aanmaken. Je krijgt per mail met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Je hoeft maar een keer in te loggen, bij herhaald gebruik van de app laat de app automatisch jouw profiel.

Nadat je de eerste keer ingelogd bent krijg je een korte rondleiding door de ClubApp. Ook wordt jouw goedkeuring gevraagd om notificaties te ontvangen, geef hiervoor je goedkeuring om geen enkel belangrijk bericht te missen door middel van een pushmelding.  

Wat kan ik allemaal met de KNLTB Club App?

Baan afhangen: Je kan digitaal een baan reserveren, voor nu of voor 7 dagen vooruit. Je kan maximaal 2 reserveringen per week maken. Als het je niet lukt om te komen, annuleer dan tijdig de reservering, zodat andere leden een reservering kunnen maken. Jouw reserveringen staan vermeld in de app onder ‘home’.

Het laatste nieuws van jouw club altijd binnen handbereik: In de KNLTB ClubApp staat al het nieuws en activiteiten van PVDV. Je kan ook instellen dat je pushmeldingen ontvangt op je telefoon, zo weet je zeker dat je niets mis!

Toegang tot de ledenlijst: Via de app heb je eenvoudig toegang tot de ledenlijst van PVDV. Zoek gericht naar leden of scrol door de foto’s om er achter te komen hoe die goede tennisser op jouw club ook alweer heet.

Tennismaatjes vinden: In de app kan je leden waarmee je vaker speelt toevoegen aan je maatjes (dit kan door bij het profiel van de speler het stericoon aan te klikken). Zo kan je elkaar sneller vinden.

Toernooi informatie en individuele wedstrijdresultaten: Via de knop ‘Spelen’, onder ‘Wedstrijden’, kan je terugvinden aan welke toernooien je hebt deelgenomen en wat de individuele wedstrijdresultaten op dat specifieke toernooi waren. Tevens staan jouw  teams daar ook vermeld.

Diensten: Via de app kan je je inschrijven voor clubdiensten. Deze worden nog gevuld. De diensten waarvoor je je hebt ingeschreven zijn in de app makkelijk terug te zien.

Ladder: PVDV werkt niet met de ladder van KNLTB ClubApp, dit gaat via Sportconnexions. Helaas kunnen we die niet samenvoegen met de website en app.  Deze functie werkt dus niet.    

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Wij zijn bereikbaar via ons emailadres.

Tennispark Rijnvliet

Sportpark Rijnvliet 1
3545 EA Utrecht

KVK-nummer

40479155