Lid worden

Personal information

1/5 Algemeen
2/5 Inschrijving
>
>
3/5 Extra informatie
>
4/5 Voor welke activiteiten zouden we jou mogen benaderen?
5/5 Welke diploma's heb je:
KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van [naam vereniging]! Met dit lidmaatschap ben je ook direct lid van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB). Lees hier wat het KNLTB lidmaatschap voor jou betekent.

Jouw persoonsgegevens:
De KNLTB ontvangt van jouw vereniging je naam, adres, telefoonnummer(s), e-mailadres, geslacht, geboortedatum, nationaliteit, pasfoto. Wij kennen je een bondsnummer, speelsterkte en rating toe, zodat je wedstrijden kan spelen. Deze gegevens worden opgenomen in de ledenadministratie van de KNLTB. Lees hier het privacy statement van de KNLTB.

Tennis
Voordelen KNLTB lidmaatschap
Als je lid wordt bij een KNLTB-tennisvereniging, ben je ook meteen lid van de KNLTB en maak je deel uit van een groot netwerk. Wanneer je lid wordt betaal je contributie en ontvang je op je vereniging een ledenpas en een bondsnummer. Daarmee krijg je toegang tot veel voordelen.

KNLTB
Privacy statement
Om onze diensten aan leden en/of bezoekers beschikbaar te kunnen stellen, is het noodzakelijk dat de KNLTB in een aantal gevallen persoonsgegevens van jou verwerkt.

Leuk dat je lid wil worden van onze vereniging! Via dit inschrijfformulier kun je je inschrijven.

Kijk hier voor meer informatie over de verschillende soorten lidmaatschap.

Let op: de tennislessen op ons park worden verzorgd door tennisschool LRT. Dit staat dus los van je lidmaatschap bij PVDV. Je dient je hiervoor apart op de LRT website in te schrijven. Voor meer informatie over inschrijven, tarieven e.d. klik hier.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Wij zijn bereikbaar via ons emailadres.

Tennispark Rijnvliet

Sportpark Rijnvliet 1
3545 EA Utrecht

KVK-nummer

40479155