Algemene informatie jeugd

 

Ben jij de volgende Nadal, Rus of Djockovic?  
 
Wat leuk dat je onze site bezoekt om meer te weten komen over tennis bij PVDV.   
 
Naast volwassenen kunnen namelijk ook kinderen (vanaf 5 jaar ongeveer) tennissen bij PVDV.
Er zijn voor de verschillende leeftijden, specifieke groepjes (kleuren rood / oranje / groen en geel) gemaakt zodat je altijd op het juiste niveau speelt. Op dit moment hebben we zo’n 150 jeugdleden waarvan er ruim 50 meespelen met de voor- en najaar competitie.  
 
Naast de competities probeert de jeugdcommissie gedurende het jaar verschillende toernooitjes te organiseren. Bijvoorbeeld een wintertoernooi (snowevent), het ouder – kind toernooi (samen met je vader/moeder/oom of tante dubbelen tegen een ander kind / volwassenen) en clubkampioenschappen (enkel en dubbel). Juist door het spelen van de competitie of op een PVDV jeugdtoernooi kun je je beste tenniskunsten laten zien die je wellicht op les hebt geleerd. Ook is het mogelijk om samen met een vriendje een baan af te hangen en overdag vrij te spelen wanneer je een KNLTB pas hebt.  
 
Wanneer je lid bent van PVDV dan zal de jeugdcommissie je via de mail je op de hoogte houden van de diverse events. Je ouders hoeven ook geen verstand van tennis te hebben: in de diverse mails staat uitgebreid wat verwacht wordt en wat de spelregels zijn.  
 
Lidmaatschap bij PVDV betekent dat je deel kan nemen aan de diverse toernooien en de voor- en najaarscompetitie die de jeugdcommissie organiseert. Wanneer je eraan denkt om tennisles te willen volgen, dan moet je weten dat je, naast je lidmaatschap bij PVDV, je ook moet opgeven bij Leidsche Rijn Tennis (LRT).
 
Volg deze link voor meer informatie over het lidmaatschap bij PVDV.
Volg deze link voor meer informatie over het volgen van tennislessen via LRT  
 
Twijfel dus niet in schrijf je in! De jeugdcommissie is overigens te bereiken via:
 
[email protected]   
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Wij zijn bereikbaar via ons emailadres.

Tennispark Rijnvliet

Sportpark Rijnvliet 1
3545 EA Utrecht

KVK-nummer

40479155