PVDV tekent sponsorcontract met FysioVandaag

05 mei 2022

De sportfysiotherapeut van FysioVandaag behandelt alle voorkomende sportblessures, voorkomt herhaling van de klacht of blessure en adviseert op het gebied van houding, beweging en techniek.

De samenwerking met FysioVandaag is erop gericht dat leden zoveel mogelijk kunnen blijven tennissen. Plezier is belangrijk en dat heb je niet als er een blessure is. FysioVandaag kan de leden bijstaan op gebied van blessurebehandeling, preventie, presentaties over bijvoorbeeld (tennis-)klachten en warming-up.

Voor sommige leden is FysioVandaag al een bekende:

"Frank is een ervaren fysio met kennis van zaken. Ik ben bij hem onder behandeling geweest voor mijn knie en heb er goede ervaringen mee."
Peter Tijsma

"Ik vind hem de beste fysio waar ik ooit ben geweest. Door niet alleen te kijken naar mijn arm, maar ook bekken, rug en schouders, heeft Frank vanuit mijn hele lichaam mijn tennisarm kunnen verhelpen. Ik vind hem echt een wereldse vent."
Vincent Rietkerk

Leden kunnen FysioVandaag mailen als er vragen zijn of naar het inloopspreekuur komen. Elke 2e woensdag van de maandis FysioVandaag aanwezig in het paviljoen van 19.00 - 20.00 uur. Het inloopspreekuur is gratis. Ook op de praktijk zijn er inloopspreekuren. Maandag, dinsdag en donderdag om 21.30, vrijdag om 16.30. Iedereen is welkom.

Via de QR-code of deze link https://www.fysiovandaag.nl/over-fysiovandaag/online-inloopspreekuur/ kun je je aanmelden.

Fysio Vandaag is bereikbaar via telefoonnummer 030 - 760 3444 en per mail op [email protected] 

 

 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Wij zijn bereikbaar via ons emailadres.

Tennispark Rijnvliet

Sportpark Rijnvliet 1
3545 EA Utrecht

KVK-nummer

40479155